De Rode pluim gewonnen!

geplaatst in: ALLE NIEUWSBERICHTEN | 0

Een aantal weken geleden werden wij verrast door een e-mail van de secretaris van Groen Links dat Gewoon Samen één van de drie genomineerden was voor de Rode Pluim.

GroenLinks reikt namelijk, sinds de afgelopen vijf jaar, jaarlijks een Rode en Groene pluim uit. De Rode pluim is bestemd voor een organisatie die zich op sociaal en maatschappelijk gebied inzet in Zeist en de Groene pluim voor een organisatie die op duurzaam gebied actief is. Gewoon Samen was dus genomineerd voor de Rode pluim.

We waren erg blij met de nominatie, maar het was natuurlijk nog wel spannend of we de pluim ook daadwerkelijk zouden winnen. We werden uitgenodigd om naar de nieuwjaarsborrel van GroenLinks te gaan, waar dan de winnaar bekend gemaakt zou worden.

Eenmaal daar aangekomen voelde je de spanning een beetje hangen. Toen kwam het moment waarop we allemaal stiekem aan het wachten waren. Welke organisatie zou winnen?… GEWOON SAMEN. Geweldig. We waren ontzettend blij daarmee. Zoiets geeft weer extra motivatie om met veel enthousiasme door te gaan met het werk. Weer nieuwe contacten leggen met jongeren en hen in verbinding brengen met eenzame en kwetsbare mensen in Zeist die hulp nodig hebben op sociaal en praktisch gebied.

Samen zorgen wij voor een Zeister samenleving waarin mensen naar elkaar omzien.