Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Super! Vul dan het formulier hieronder in.

Als je je aanmeldt, nemen we contact met je op om kennis te maken. Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram en de website in de gaten houden voor hulpvragen. Als je wilt, kunnen we ook via telefoon of e-mail vragen naar je doorsturen. Tijdens het kennismakingsgesprek kun je laten weten of je dat prettig vindt en wat voor soort vragen je dan zou willen ontvangen. Bij elke vraag die je ziet, kun je aangeven of die – op dat moment – bij je past.

Ook groepen jongeren kunnen zich aanmelden bij Netwerk Gewoon Samen om een project te doen. Hierbij kun je denken aan een buurtproject met kinderen, koken voor dak- en thuislozen of eenzame ouderen of kluswerkzaamheden bij een kinderboerderij. Ook deze hulpvragen zullen regelmatig op de website en Facebook te vinden zijn.

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat jongeren zelf initiatieven in hun eigen buurt opzetten. Dus als je zelf een idee hebt om iets voor een ander te doen en je daar nog wel wat hulp bij kunt gebruiken: wij denken graag met je mee.

Ik meld me aan als vrijwilliger!

Ik meld me aan als vrijwilliger!

Bezig met versturen