Een mevrouw van van buitenlandse afkomst wil graag een vrouwelijk maatje die haar meer wegwijs maakt in Nederland. Ze heeft diverse vragen en zou graag een maatje willen die haar dingen duidelijk kan maken over de Nederlandse cultuur. Word jij haar maatje?

Een 40 jarige mevrouw wil graag leren vloggen. Ze wil de lastige dingen in het leven in beeld brengen. Kan jij haar haar helpen?

Vind jij het leuk om te wandelen met een eenzame oudere? Veel ouderen hebben een klein netwerk en komen helaas weinig buiten. Wil jij voor hen van betekenis zijn?

Kan jij overweg met computers? Kom dan op woensdagen van 11-13 uur helpen bij het Wegwijscafé. Of van 13-14 bij het Huisvestingscafé. Lees meer over het Wegwijs- en Huisvestingscafé.

Houd jij van muziek en vind je het leuk om tijdens een muziekmiddag in een inloophuis gastheer/gastvrouw te zijn? Inloophuis ‘Het Lindenhuis’ ( Cort van der Lindenlaan 1 ) zoekt iemand die koffie en thee wil zetten en gezellig met mensen wil kletsen. Ben jij die iemand?

Een slechtziende mevrouw heeft iemand nodig waarmee ze haar e-mails door kan nemen en die haar post voor kan lezen. Ze kijkt uit naar jouw hulp. Geef je snel op!